Gyémántkeresés

Legyen bár az áhított kő akár a Mumbai, a New Yorki, a Tel Avivi vagy az Antwerpeni tőzsdén, itt nálunk megtalálja! A gyémántkereső segítségével közvetlen, valós idejű betekintést és hozzáférést kaphat a világ gyémánttőzsdéinek élő kínálatához! Válogasson gyémántkeresőnkkel követ, eredeti nemzetközi certificate-el, pontos, hiteles leírással, valós árával együtt! A kiválasztott követ ön néhány napon belül kézhez is kapja - ezt garantáljuk.

Bonyolulnak tűnik? Ha szüksége van segítségre a gyémántok tulajdonságait, gyémánt-osztályzási alapokat tekintve, akkor a " 4C - kulcs a gyémántokhoz " leírást olvassa el!

Döntés és vásárlás előtt örömmel nyújtunk segítséget egy személyes konzultáció keretében. Fogadóóránk:

  • a Konzultáció oldalon választhat az elérhető konzultációs időpontok közül
  • helyszín: A&A Ékszerszalon, Budapest, ALLÉE Bevásárlóközpont

Számos változást megéltünk és megtapasztaltunk az elmúlt 20 évben hazánk Magyarország és más országok gyémántpiacain. Büszkék vagyunk arra, hogy mi valóban egy másfajta gyémánt cég vagyunk. Hiszünk abban, hogy üzleti sikerünk legfontosabb záloga ön, a mi vásárlónk. Törekszünk arra, hogy minden egyes gyémánttal túlszárnyaljuk minden várakozását. Büszkék vagyunk továbbá arra is, amit mostantól önöknek nyújtunk. A gyémántkereső segítségével közvetlen, valós idejű betekintést és hozzáférést kaphat a világ gyémánttőzsdéinek élő kínálatához!